ANMÄL DIG SJÄLV

Lättast är det att anmäla sig via vår webbplats. Det är inte möjligt att anmäla sig via sms, meddelande till telefonsvararen eller epost.

Du kan även anmäla dig per telefon genom att ringa till oss på följande telefonnummer:

 

02 45 85 900

 

I samband med kursanmälan bör du uppge dina personuppgifter, adress och ditt mobiltelefonnummer.

OBS! Personnummer bör anges för att säkerställa kursdeltagarens identitet, vid bland annat fakturering. Ditt mobiltelefonnummer behöver vi för att kunna informera om till exempel inhiberingar och övriga kursförändringar per sms. 

Anmäl dig i tid – annars kanske kursen inte startar. För att en kurs ska starta måste minimiantalet deltagare uppfyllas senast fem dagar före kursstart. Du kan anmäla dig till en del av vårens kurser redan på hösten! 

Det är bindande anmälan till alla våra kurser. Vid anmälan förbinder du dig att betala kursavgiften. Avgiften faktureras. Om du vill anhålla om rabatt bör du göra detta i samband med anmälan. Efter att kursavgiften har fakturerats kan inte rabatter längre godkännas.

 

ANMÄL DITT BARN

Det är inte möjligt att skapa ett användarkonto till en minderårig, men du kan koppla ditt barn till ditt konto. Skapa ett eget konto, logga in och välj sedan Min familj i menyn till vänster. Välj sedan "Lägg till en familjemedlem".

 

ANNULLERING

Långkurser måste annulleras senast 6 dagar efter kursens startdatum, därefter faktureras avgiften i sin helhet. Vi tillåter en "pröva-på-gång", det allra första kurstillfället. Kortkurser (1-10 lektioner långa eller veckoslutskurser) måste annulleras senast 5 dagar före kursstart, därefter faktureras avgiften i sin helhet.

- För en icke-annullerad matlagningskursplats faktureras även för införskaffade råvaror. Annullera platsen till en matlagningskurs senast 5 dagar före kursstart.
- Annulleringen kan göras via webben (välj ”Mina kurser” till vänster i menyn och klicka på  plustecknet bredvid kursnamnet) eller direkt till kansliet (telefon). Annullering via epost är inte möjlig. Det går inte att annullera sin kursplats via läraren.
- Att inte delta i en kurs man anmält sig till, eller att lämna en kursavgift obetald räknas inte som en annullering. En oannullerad plats faktureras alltid i sin helhet.

 

VID INHIBERING AV KURSTILLFÄLLE

Om en lärare insjuknar och ingen vikarie hittas, meddelar kansliet deltagarna (i första hand per sms) om att lektionen är inhiberad. Institutet garanterar inte att en inhiberad lektion ersätts med ett nytt kurstillfälle.