ILMOITTAUDU KURSSILLE

Voit ilmoittautua kurssille kotisivullamme. Voit myös ilmoittautua puhelimitse (mutta EI tekstiviestillä eikä jättämällä viestin puhelinvastaajaan) soittamalla

 

02 45 85 900

 

Ilmoittautuminen sähköpostitse ei ole mahdollista.

Ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee antaa henkilötietosi, osoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.

HUOM! Tarvitsemme henkilötunnuksesi voidaksemme todentaa henkilöllisyytesi mm. laskutuksessa. Matkapuhelinnumerosi on tarpeen, sillä ilmoitamme peruutuksista ja muista kurssimuutoksista tekstiviestillä.

Ilmoittaudu ajoissa - muuten kurssi ei ehkä alakaan. Kurssi alkaa, mikäli vähimmäisosallistujamäärä on täynnä viimeistään viisi päivää ennen kurssin alkua. Osalle kevään kursseista voit ilmoittautua jo syksyllä.

 

ILMOITA LAPSESI KURSSILLE

Alaikäiselle lapselle ei voi tehdä omaa käyttäjätiliä, mutta voit liittää hänet omaan käyttäjätiliisi. Luo itsellesi tili, kirjaudu sisään ja valitse "Perheeni" sivun vasemmasta laidasta. Valitse sen jälkeen "Lisää perheenjäsen".

 

PERUUTUKSET

Pitkä kurssi ( 10 h tai enemmän) tulee peruuttaa viimeistään 6 päivää kurssin alkamisen jälkeen. Sen jälkeen kurssimaksu laskutetaan kokonaisuudessaan. 
Lyhytkurssi (1-10h tai viikonloppukurssi) täytyy perua viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkamista, tämän jälkeen kurssimaksu laskutetaan kokonaisuudessaan.

- Ruokakurssien peruuttamattomista kurssipaikoista laskutamme myös hankittujen raaka-aineiden hinnan. Peruuta paikkasi ruokakurssilla viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkamista.

-Voit tehdä peruutuksen netissä (valitse vasemman reunan valikosta "Kurssini” ja klikkaa + -merkkiä kurssin nimen edessä) tai soittamalla opiston kansliaan. Kurssin peruutusta ei voi tehdä sähköpostitse. Opettajille tehtyjä peruutuksia ei hyväksytä.

-Kurssille tulematta jättäminen ja maksun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruuttamattomista kursseista opisto laskuttaa koko kurssimaksun.

KURSSIKERRAN PERUUTUS

jos opettaja sairastuu ja sijaista ei saada, ilmoittaa kanslia osallistujille ensisijaisesti tekstiviestitse oppitunnin peruuntumisesta. Kansalaisopisto ei voi taata peruuntuneen tunnin korvaamista.