Helppoa arkiruokaa tofusta

Chocochili-blogista ja useista keittokirjoista tuttu Elina Innanen vetää 15.4., jolla opit valmistamaan helppoa arkiruokaa tofusta. Valmistamme kurssilla pienissä ryhmissä keiton, pääruoan ja jälkiruoan, joissa kaikissa käytetään yhtenä raaka-aineena monipuolista tofua.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Silakkaa pöytään

Kotoinen silakkamme on terveellinen ja edullinen lähikala, joka sopii niin arkeen kuin juhlavammaksikin tarjottavaksi. Kurssilla valmistetaan silakkaa eri tavoin kokeillen niin perinteisiä kuin kansainvälisempiäkin makuja.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Tervetuloa Kombiin!

Kombi on Paraisilla toimiva kaksikielinen kansalaisopisto. Ohjelmassamme on monenlaisia kursseja, luentoja ja tapahtumia. Haluamme olla koko perheen opisto, joten tarjoamme kursseja niin nuorille kuin vanhoillekin.

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen tai palata uudelleen johonkin, jota harrastit kauan sitten? Meillä on kursseja lähes kaikesta, lähes kaikille. Tutustu kurssitarjontaamme ja saa uusia ideoita. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Ilmoittaudu kursseille ja luennoille näiden kotisivujemme kautta tai soita meille.

Ajankohtaista

Kurssit julkaistaan kotisivullamme 15.12.2018

Esite jaetaan kaikkiin kotitalouksiin Paraisilla jouluaikoina

Ilmoittautuminen kursseille alkaa tiistaina 8.1.2019 klo 9.00

 

 

 

 

Kombissa nähdään!

Cecilia, Solveig, Ira ja Katja


Jos saat tekstiviestin, jonka lähettäjänä on kombi, et voi vastata viestiin tai soittaa lähettäjän numeroon. Kyseessä on tekstiviestipalvelu, jota käytämme lähettäessämme opiston tiedotteita. Jos haluat ottaa yhteyttä Kombin henkilökuntaan, voit soittaa allaoleviin numeroihin.

Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa tai tehdä niin kuin monet muut ja tilata uutiskirjeemme.

      facebook  

 

uutiskirjeet