Keramik - hösten

Vapaat paikat

Ei

Kurssimaksu

44,00 €

Lär dig arbeta med ett otroligt mångsidigt och inspirerande material! På kursen kommer vi att gå igenom olika tekniker från tumning och skulptering till kavling och drejning. Vi glaserar och bränner våra arbeten efter hand. En del av arbetena tillverkar vi för att brännas på RAKU kursen (se skild kursbeskrivning).
Kursen är handledningsbetonad och riktar sig till både nybörjare och till sådana som har tidigare erfarenhet av att arbeta med keramik. På så sätt kan deltagarna stöda och inspirera varandra. Ett par barn ryms också med om de inte är rädda för att få leriga fingrar! Allt material såsom leror, glasyrer och verktyg finns att tillgå på kursen. För leran uppbärs en skild avgift. Ta med dig eget förkläde och ett gott humör! Anmäl skilt till höst och vår.


Lisätiedot

Kursdeltagarna bör ta hem sina slutförda arbeten möjligast fort. Observera att alla arbeten och material måste tas hem senast i slutet av läsåret.
Observera att det finns begränsat med parkeringsplatser utanför Kombila. Var noga med att inte parkera längs vägrenen eftersom det blockerar infarten till gårdarna och försvårar trafiken i området. Vänligen, följ allmänna parkeringsregler också här.

Vapaat paikat

Ei

Kurssimaksu

44,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Opettajat

Cornelius Colliander

Aika

09.09.2021 - 02.12.2021

Torstai 18:00-21:15

Oppitunteja: 48  (12 krt)

Näytä kaikki ajankohdat

Paikka

Kombila - Kellari
Elmgrensvägen 11, 21600 Parainen