Keramik - hösten

Lediga platser

Nej

Kursavgift

44,00 €

Lär dig arbeta med ett otroligt mångsidigt och inspirerande material! På kursen kommer vi att gå igenom olika tekniker från tumning och skulptering till kavling och drejning. Vi glaserar och bränner våra arbeten efter hand. En del av arbetena tillverkar vi för att brännas på RAKU kursen (se skild kursbeskrivning).
Kursen är handledningsbetonad och riktar sig till både nybörjare och till sådana som har tidigare erfarenhet av att arbeta med keramik. På så sätt kan deltagarna stöda och inspirera varandra. Ett par barn ryms också med om de inte är rädda för att få leriga fingrar! Allt material såsom leror, glasyrer och verktyg finns att tillgå på kursen. För leran uppbärs en skild avgift. Ta med dig eget förkläde och ett gott humör! Anmäl skilt till höst och vår.


Tilläggsinformation

Kursdeltagarna bör ta hem sina slutförda arbeten möjligast fort. Observera att alla arbeten och material måste tas hem senast i slutet av läsåret.
Observera att det finns begränsat med parkeringsplatser utanför Kombila. Var noga med att inte parkera längs vägrenen eftersom det blockerar infarten till gårdarna och försvårar trafiken i området. Vänligen, följ allmänna parkeringsregler också här.

Lediga platser

Nej

Kursavgift

44,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Cornelius Colliander

Tidpunkt

09.09.2021 - 02.12.2021

Torsdag 18:00-21:15

Lektioner: 48  (12 ggr)

Visa alla tidpunkter

Plats

Kombila - Källaren
Elmgrenvägen 11, 21600 Pargas