Klädsömnad - våren

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

38,00 €

OBS! GRUPPUNDERVISNING VID KOMBI HÅLLER PAUS

I och med det försämrade coronaläget kommer inte kursen att starta som planerat. Vi startar kursen så fort som möjligt och vi informerar vi dig om kursstarten per sms. Även ändringar i tidpunkter och priset kommer att ske när vi vet hur kursen kan förverkligas. 

HUOM! KOMBIN RYHMÄOPETUS TAUOLLE

Heikentyneen koronatilanteen vuoksi kurssi ei ala suunnitellun aikataulun mukaisesti. Aloitamme kurssit heti kun se on mahdollista ja ilmoitamme sinulle kurssin alkamisesta tekstiviestillä. Aikatauluihin ja hintoihin tulee muutoksia, kun tiedämme miten kurssin voi toteuttaa.

 

Den här dagskursen ger dig kunskap att sy dina egna kläder. Sy kläder som verkligen passar dig, med den form, färg och mönster som du själv har valt. Välkomna, både nybörjare och mer erfarna sömmerskor! Anmäl skilt till höst och vår

Lisätiedot

Kursdeltagarna bör ta hem sina slutförda arbeten möjligast fort. Observera att alla arbeten och material måste tas hem senast i slutet av läsåret.
Observera att det finns begränsat med parkeringsplatser utanför Kombila. Var noga med att inte parkera längs vägrenen eftersom det blockerar infarten till gårdarna och försvårar trafiken i området. Vänligen föjl allmänna parkeringsregler också här.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

38,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Opettajat

Margaretha Väisänen

Aika

07.02.2022 - 04.04.2022

Maanantai 13:00-15:45

Oppitunteja: 40  (8 krt)

HUOM! Kurssin ajankohta on muuttunut!

Näytä kaikki ajankohdat

Paikka

Kombila - 104
Elmgrenintie 11, 21600 Parainen