Klädsömnad - våren

Lediga platser

Ja

Kursavgift

38,00 €

OBS! GRUPPUNDERVISNING VID KOMBI HÅLLER PAUS

I och med det försämrade coronaläget kommer inte kursen att starta som planerat. Vi startar kursen så fort som möjligt och vi informerar vi dig om kursstarten per sms. Även ändringar i tidpunkter och priset kommer att ske när vi vet hur kursen kan förverkligas. 

HUOM! KOMBIN RYHMÄOPETUS TAUOLLE

Heikentyneen koronatilanteen vuoksi kurssi ei ala suunnitellun aikataulun mukaisesti. Aloitamme kurssit heti kun se on mahdollista ja ilmoitamme sinulle kurssin alkamisesta tekstiviestillä. Aikatauluihin ja hintoihin tulee muutoksia, kun tiedämme miten kurssin voi toteuttaa.

 

Den här dagskursen ger dig kunskap att sy dina egna kläder. Sy kläder som verkligen passar dig, med den form, färg och mönster som du själv har valt. Välkomna, både nybörjare och mer erfarna sömmerskor! Anmäl skilt till höst och vår

Tilläggsinformation

Kursdeltagarna bör ta hem sina slutförda arbeten möjligast fort. Observera att alla arbeten och material måste tas hem senast i slutet av läsåret.
Observera att det finns begränsat med parkeringsplatser utanför Kombila. Var noga med att inte parkera längs vägrenen eftersom det blockerar infarten till gårdarna och försvårar trafiken i området. Vänligen föjl allmänna parkeringsregler också här.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

38,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Margaretha Väisänen

Tidpunkt

07.02.2022 - 04.04.2022

Måndag 13:00-15:45

Lektioner: 40  (8 ggr)

OBS! Kurstidpunkten har ändrat!

Visa alla tidpunkter

Plats

Kombila - 104
Elmgrenvägen 11, 21600 Pargas