KURSSIMAKSU

Kurssimaksu lukee opinto-ohjelmassa jokaisen kurssin kohdalla. Kurssimaksu on aina sama riippumatta siitä milloin tulet mukaan kurssille. Kurssimaksua ei palauteta, jos osallistuja keskeyttää kurssin. Osallistuja kustantaa itse tarvittavat kurssimateriaalit ja tarvikkeet. Materiaalikustannukset eivät kuulu kurssin hintaan vaan ne maksetaan suoraan opettajalle.

 

KURSSIMAKSUN PALAUTUS

Paraisten kaupungin ruotsin- ja suomenkieliset sivistysjaostot ovat 24.11.2020 päättäneet kurssimaksujen palautuksen periaatteista. Mikäli kurssista on toteutunut 2/3, loppua kurssimaksusta ei palauteta. Muussa tapauksessa kurssimaksusta palautetaan toteutumattomia oppitunteja vastaava osuus. Alle 20 euron summaa ei kuitenkaan palauteta. 

 

ALENNUKSET

Alle 16-vuotiaat

Alle 16-vuotiaat lapset ja nuoret maksavat puolet kurssimaksusta. Alennus ei koske kursseja, jotka on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille.

Työttömät ja vanhempainvapaalla olevat

Paraisilla kirjoilla olevat työttömät ja vanhempainvapaalla olevat maksavat vain puolet kurssimaksusta esitettyään asianmukaisen todistuksen opiston kansliassa.

 

VAKUUTUS

Paraisilla kirjoilla olevat osallistujat ovat vakuutettuja kurssilla. Lisätietoja opiston kansliasta.

 

KURSSITODISTUS

Jos osallistut vähintään 75% tunneista, voit halutessasi saada osallistumistodistuksen. Osallistumistodistus maksaa 12 €  kurssilta.