ElinMaria Sydänvirta

ElinmariaSydanvirta2

Namn: ElinMaria Sydänvirta

Hemort: Korpo och Nötö

Utbildning (och lärarutbildning): Mer än 20 års daglig erfarenhet av yoga och meditation. Utbildad bland annat vid Mindfulness Center Sverige (MfC), ISLO Dance and Somatics, Somatic Selfcompassion® trauma Informed Approach. Går för närvarande yogalärarutbildning genom Nordiska Yoga Institutet och Virya-yoga som arbetar lika delar med metodik och säkerhet i yogan som med yogans filosofi.

Intressen: Dans, kajak, självhushållning och odling bland mycket annat.

När började du din kurslärarkarriär vid institutet: Jag börjar nu hösten 2022

Din drömkurs, vilken skulle du helst delta i: Alla kurser med konst tilltalar mig!

Vad sporrar dig som lärare: Mötet med alla människor och glädjen att tillsammans kultivera närvaro och vänlighet till oss själva. Min nyfikenhet på kroppen och själens visdom.

Vad vill du hälsa dina blivande kursdeltagare: Välkommen som du är! Vi övar vi oss på att vara vän med oss själva och att landa i kroppens och själens visdom för större hälsa och välbefinnande. Stort fokus läggs på att utveckla ett inre lyssnande och hållbart utövande av yoga, med byggstenar även från fysioterapi och rörelselära.

Något annat du vill berätta: Jag är yrkesverksam med att undervisa och leder grupper inom mindfulness, dans och somatik för läkande och kreativ inspiration.