Pääsiäisen moderni juhla-ateria

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

18,00 €

Tule mukaan valmistamaan herkullista pääsiäisruokaa, jossa yhdistyvät suomalaiset perinteet ja modernit twistit. Kurssin opettaja on Masterchef Suomi 2023-voittaja, ja kurssilla valmistetaan 3-4 ruokalajin illallinen herkullisista sesongin raaka-aineista tietenkään ruuan visuaalisuutta unohtamatta. Materiaalikustannukset n. 20 € maksetaan paikan päällä (käteinen/mobilepay).

Lisätiedot

Kombin ruokakursseilla ei valitettavasti voida ottaa huomioon erityisruokavalioita tai allergioita. Kurssin materiaalikustannukset ovat aina samat, vaikka et voisikaan syödä osaa raaka-aineista. Jos olet epävarma siitä, oletko allerginen jollekin kurssilla käytetylle raaka-aineelle, ota yhteyttä kansliaan ennen ilmoittautumista. Otamme selvää asiasta.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

18,00 €

Kurssin kielet

Suomi

Opettajat

Kristiina Ponsimo

Aika

27.03.2025 - 27.03.2025

Torstai 17:00-21:00

Oppitunteja: 5  (1 krt)

Paikka

Brava - Kotitalousluokka A131
Koulukatu 16, 21600 Pargas