Gluteeniton ja maidoton leivonta

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

18,00 €

HUOM! Sisäänkäynti Bravaan C-ovesta! Ohjeet ja kartta

Kurssi on tarkoitettu rajoitettua ruokavaliota noudattaville ja muuten vaan asiasta kiinnostuneille. Myös juhlatarjoiluissa on hyvä huomioida erilaisia erityisruokavaliota noudattavia vieraita. Gluteenittomien ja maidottomien/ vegaanisten leipomusten ei tarvitse jäädä mauttomiksi, "terveellisen" makuisiksi tai koostumukseltaan kummallisiksi. Tällä kurssilla opettelemme yhdessä, miten leivotaan erilaisiin erikoisruokavalioihin sopivia leivonnaisia ja kuinka alkuperäisiä reseptejä voi kokeilla muuttaa erilaisiin erityisruokavalioihin sopiviksi. 

Teemme sekä suolaisia, että makeita leipomuksia toiveiden mukaan, esim. feta-punajuuripiirakkaa, pinaattipiiraita, taivaallista juustokakkua, suussasulavaa suklaapiirakkaa, ihanaa pullaa tai vaikkapa perinteisiä lettuja tai pannukakkua. Kurssilla on myös mahdollisuus tehdä vegaanisia leipomuksia. Lopuksi maistelemme ja herkuttelemme yhdessä luomuksiamme. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Ilmoitathan, mikäli haluat leipoa vegaanisesti. Materiaalikustannuket 15 € maksetaan kurssin alussa suoraan opettajalle.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

18,00 €

Kurssin kielet

Suomi

Opettajat

Johanna Martinkari

Aika

15.03.2025 - 15.03.2025

Lauantai 10:00-14:30

Oppitunteja: 6  (1 krt)

Paikka

Brava - Kotitalousluokka A131
Koulukatu 16, 21600 Pargas