Grönsaker som tillbehör

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

14,00 €

Är du på jakt efter ny inspiration till god och mångsidig mat?
Du kan säkert laga broilergryta, korvstroganoff och steka en biff men hur blev det med tillbehör? På kursen lär du dig hur du hanterar olika grönsaker och får nya idéer till din matlagning. Materialavgift betalas direkt till läraren.

Lisätiedot

Kurserna är främst riktade till vuxna, men självklart är barn och unga välkomna med i sällskap av en vuxen. Råvarukostnaderna tillkommer och betalas kontant till läraren. Du bör avboka din kursplats senast 5 dagar före kursstart. För icke inhiberad kursplats debiterar vi även för råvarukostnaderna.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

14,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Opettajat

Sebastian Fagerlund

Aika

16.11.2024 - 16.11.2024

Lauantai 12:00-16:00

Oppitunteja: 5  (1 krt)

Paikka

Vesterlid - Keittiö
Näsbyntie 188, 21760 Houtskari