Välkommen med! Ruotsin alkeet

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

26,00 €

HUOM! Sisäänkäynti Bravaan C-oven kautta! Kartta ja ohjeet

Ruotsin alkeiskurssi soveltuu sinulle, jolla ruotsin kieli on jo päässyt unohtumaan. Tällä kurssilla kertaamme paljon ja opettelemme yhdessä ruotsin kielen perusrakenteita sekä suullisesti että kirjallisesti ja syvennämme osaamistamme keskeisimpien sanastojen kanssa. Kurssilla harjoittelemme keskustelutaitoja ja varmistamme, että jokaisen opiskelijan varmuus käyttää ruotsin kieltä arkipäiväisissä tilanteissa lisääntyy. Oppikirjana kurssilla toimii Vi ses! - Svenska för nybörjare Keränen, Lindroos, Peltola.

Kurssin jälkeen osallistujat osaavat: Tervehtiä ja esitellä itsensä. Kertoa itsestään ja toisistaan lyhyesti. Ymmärtää yksinkertaisia kysymyksiä ja tuottaa myös itse sellaisia.

Kurssilla työskennellään oppikirjan kanssa ja edetään rauhallisessa tahdissa. Oheismateriaalina opettajan oma materiaali. Jokaisella oppitunnilla kuunnellaan, puhutaan ja tuotetaan itse ruotsia.

Kurssi on opintopistekurssi, eli osallistujalla on mahdollisuus halutessaan suorittaa 1 opintopistettä,
joka viedään Oma Opintopolku -palveluun. Opintopisteiden saaminen edellyttää 75% läsnäoloa, sekä kurssin suorittamista arviointikriteerien mukaisesti. Osaaminen arvioidaan hyväksytty/hylätty-asteikolla. Opintopisteiden suorittaminen edellyttää suostumuslomakkeen täyttämistä. 

Kurssin voi suorittaa myös normaaliin tapaan tavallisena kurssina ilman opintopisteitä tai arviointiin osallistumista. 

Kurssin ikäraja: 16+

 

 

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

26,00 €

Kurssin kielet

Suomi

Opettajat

Miska Törmänen

Aika

09.09.2024 - 11.11.2024

Maanantai 19:00-20:30

Oppitunteja: 20  (10 krt)

Näytä kaikki ajankohdat

Paikka

Brava - Luokka A114
Skolgatan 16, 21600 Pargas