Ladyrockers och Gubbrockarna

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

36,00 €

Vill du spela i ett band? Är du intresserad att lära dig något nytt? Är du intresserad av rock, pop, blues eller kanske jazz? Nytt för i år är ett band som riktar sig till alla ’’Ladies’’ - Ladyrockarna!

Gemensam anmälan till både Ladyrockers och Gubbrock. Du kan vara med i en eller flera grupper beroende på hur mycket utmaningar du vill ha. Gruppsammansättningarna sätts ihop när kursen börjar.

 

kl 17.30-18.30 Popgruppen (Janne Engblom)

kl 18.30-19.30 Jazzgruppen (Janne Engblom)

kl 19.30-20.30 Ladyrockarna (Magnus Nordström)

kl 20.30-21.30 Rockgruppen (Magnus Nordström)

 

Anmäl dig så får du veta mera!


Det här är kursen för dig som lever för pop och rockmusik men inte har någon att dela drömmen med. Bland Ladyrockers och Gubbrockarna hittar du likasinnade musikentusiaster som inte bara pratar pop och rock - utan också spelar det!
Du får gärna ha erfarenhet av att ha spelat eller sjungit i band tidigare men det är inget måste. Du behöver inte heller kunna läsa noter utan spelglädje och fullt ös är det vi söker efter.
Egen gitarr och förstärkare kan du ta med, basförstärkare, mikrofoner, trumset och keyboard finns i övningslokalen.
De som deltar i kursen får gärna bli understödsmedlemmar i Pargas Gubbrockare r.f som hyr övningslokalen och äger spelutrustningen. Och låt inte namnet förvilla dig - vi har också damer med i gänget och fler är välkomna. 

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

36,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Opettajat

Janne Engblom, Magnus Nordström

Aika

05.09.2024 - 28.11.2024

Näytä kaikki ajankohdat

Paikka

Åbolands folkhögskola - Spellokal
Pjukalantie 134 , 21600 Parainen