Nia™ - kevät

Vapaat paikat

Ei

Kurssimaksu

24,00 €

Huom! Nia on muutettu online-kurssiksi. Lähiopetukseen palataan, kun koronatilanne sen sallii. 

Nia™ on tanssillinen ryhmäliikuntatunti joka energisoi ja voimauttaa rasitusvammoja aiheuttamatta ja kehoa uuvuttamatta. Avojaloin liikkuminen tekee lajista nivelystävällisen, musiikki taas on tunnin
kannatteleva voima. Lihasvoiman lisäksi harjoitat Niassa muun muassa koordinaatiota, tasapainoa ja Olet tervetullut kunnosta tai kokemuksestasi riippumatta! Ilmoittaudu erikseen syksyksi ja kevääksi.
Taso: keskiraskas, mutta voit tehdä harjoitteet joko kevyemmin tai lisätä tehoa tarpeen mukaan.

Kurssi toteutetaan Zoomin kautta. Voit ladata sen valmiiksi, ohjelma on ilmainen. Voit myös osallistua selaimen kautta. Sulje webkamera ja mikrofoni, niin ohjelma ei kuormitu liikaa. Opettaja pyytää sinua laittamaan kameran ja mikrofonin päälle tarvittaessa.

Jos tarvitset apua Zoomin käytössä tai haluat testata sitä, ota yhteyttä kansliaan hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Autamme sinua mielellämme. 

Tästä linkistä löydät ohjeet Zoomin käyttöön

 

Lisätiedot

Huomaa, että Kombilassa on rajallinen määrä parkkipaikkoja. Ole ystävällinen äläkä pysäköi autoasi tien pientareelle, koska se tukkii pihojen sisäänajoväylät ja haittaa liikennettä alueella. Noudatathan täälläkin yleisiä liikennesääntöjä.
Huom! Kombilassa ei ole pukuhuonetta.

Vapaat paikat

Ei

Kurssimaksu

24,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi, Suomi

Opettajat

Minna Aalto

Aika

17.01.2024 - 24.04.2024

Keskiviikko 19:15-20:15

Oppitunteja: 19  (14 krt)

Näytä kaikki ajankohdat

Paikka

Kombila - Sali
Elmgrenintie 11, 21600 Parainen