Fermentoitujen ruoka-aineksien käyttö ruuanlaitossa

HUOM! Tämä kurssi on peruuntunut.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

12,00 €

Fermentoidut tuotteet ovat niittäneet huomiota ja suosiota terveyshyötyjensä ansiosta! Voi kuitenkin olla vaikeaa tietää mihin kaikkeen näitä aineksia voi käyttää saadakseen herkullisia ja suoliston hyvinvointia helliviä ruokia aikaan. Tällä kurssilla opetellaan helppoja ja herkullisia ruokia fermentoituja aineksia hyödyntäen.

 

Materiaalimaksu: 10-15€/henkilö, maksetaan suoraan opettajalle.

Lisätiedot

På Kombis matlagningskurser kan tyvärr inga specialdieter eller allergier beaktas. Materialavgiften är densamma för alla, oberoende av i vilken mån du kan äta av den tillagade maten. Är du osäker på om just de råvarorna du är allergisk mot kommer att användas på kursen? Kontakta kansliet samtidigt som du anmäler dig, så reder vi ut saken.

Råvarukostnaderna tillkommer och betalas kontant till läraren. Du bör avboka din kursplats senast 5 dagar före kursstart. För icke inhiberad kursplats debiterar vi även råvarokostnaderna.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

12,00 €

Kurssin kielet

Suomi

Opettajat

Lauri Ovaska

Aika

13.04.2023 - 13.04.2023

Paikka

Sarlinska skolan - Kotitalousluokka 2
Koulukatu 16, 21600 Parainen