Koristeet sokerimassasta lapsille

HUOM! Tämä kurssi on peruuntunut.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

12,00 €

Tämä kurssi on sinulle 7-12-vuotias, joka haluat kokeilla tehdä helppoja koristeita sokerimassasta. Erilaisten painettavien muottien ja silikonimuottien avulla luot ihania kukkia ja lehtiä. Sormillasi voit muotoilla erilaisia hahmoja, eläimiä jne, tarvitset ainoastaan mielikuvitusta. Kun luomuksesi ovat kuivuneet niitä voi säilyttää kuukausia ja käyttää esim. kakkujen ja muffinsien koristeena. Kurssi on kaksikielinen. Materiaalikustannukset 6 € maksetaan suoraan opettajalle.

Lisätiedot

Kombin ruokakursseilla ei valitettavasti voida ottaa huomioon erityisruokavalioita tai allergioita. Kurssin materiaalikustannukset ovat aina samat, vaikka et voisikaan syödä osaa raaka-aineista. Jos olet epävarma siitä, oletko allerginen jollekin kurssilla käytetylle raaka-aineelle, ota yhteyttä kansliaan ennen ilmoittautumista. Otamme selvää asiasta.

Raaka-ainekustannukset maksetaan käteisellä opettajalle. Kurssipaikka tulee peruuttaa viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomasta kurssipaikasta laskutamme kurssimaksun lisäksi raaka-ainekustannukset.

Huomaa, että Kombilassa on rajallinen määrä parkkipaikkoja. Ole ystävällinen äläkä pysäköi autoasi tien pientareelle, koska se tukkii pihojen sisäänajoväylät ja haittaa liikennettä alueella. Noudatathan täälläkin yleisiä liikennesääntöjä.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

12,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi, Suomi

Opettajat

Micaela Sundström

Aika

04.03.2023 - 04.03.2023

Paikka

Kombila - 102
Elmgrenintie 11, 21600 Parainen