Tehdään omia pääsiäismunia

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

12,00 €

Omien suklaamunien tekeminen muotin avulla on hauskaa askartelua sekä vanhemmille että lapsille. Suklaamunan voi täyttää vaikkapa pienellä yllätyksellä! Lopuksi paketoimme munat kauniisti pääsiäistä odotellessa. Käytämme laktoositonta suklaata. Yli 7-vuotiaat lapset ovat tervetulleita aikuisen seurassa. Ilmoita kurssille tulevat vanhemmat sekä lapset. Materiaalikustannukset (sisältää oman suklaamunamuotin) 16-18 €/henkilö tai /aikuinen+lapsi, maksetaan käteisellä opettajalle. 

Lisätiedot

Kombin ruokakursseilla ei valitettavasti voida ottaa huomioon erityisruokavalioita tai allergioita. Kurssin materiaalikustannukset ovat aina samat, vaikka et voisikaan syödä osaa raaka-aineista. Jos olet epävarma siitä, oletko allerginen jollekin kurssilla käytetylle raaka-aineelle, ota yhteyttä kansliaan ennen ilmoittautumista. Otamme selvää asiasta.

Kurssit on tarkoitettu pääasiassa aikuisille, mutta lapset ja nuoret ovat luonnollisesti tervetulleita aikuisen seurassa. Raaka-ainekustannukset maksetaan käteisellä opettajalle. Kurssipaikka tulee peruuttaa viimeistään 4 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomasta kurssipaikasta laskutamme kurssimaksun lisäksi raaka-ainekustannukset.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

12,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi, Suomi

Opettajat

Micaela Sundström

Aika

31.03.2023 - 31.03.2023

Perjantai 17:00-20:30

Paikka

Sarlinska skolan - Kotitalousluokka 2
Koulukatu 16, 21600 Parainen