ONLINE Korealainen bibimbap-illallinen

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

12,00 €

Korealaisessa keittiössä maistuvat mm. tulinen chilitahna gochujang, paahdettu seesamiöljy, valkosipuli ja soijakastike. Valmistamme herkullista bibimbapia eli korealaista kulhoruokaa. Keitämme riisiä, marinoimme ja paistamme kasviksia, sieniä ja lihaa (tai tofua) sekä valmistamme tulisen kastikkeen. Lopuksi kokoamme herkullisen korealaisen kulhoruoan. Tervetuloa mukaan kokkailemaan kotikeittiöstä käsin! 

Raaka-ainekustannukset (4 hengen annos) n. 30 € riippuen kotikeittiön raaka-ainevarastosta ja valittavista tehtävistä. Opettaja lähettää ennakkoon ruokaohjeet, ostoslistan ja ohjeet valmistelutöistä. Saat myös sähköpostiisi Zoom-linkin, jolla pääset osallistumaan kurssille. Voit tehdä illan aikana kaikki tai vain osan ruoista ja kurssille voi osallistua myös vain katselemalla ja kuuntelemalla.

Tarvitset kurssilla raaka-aineita, joita löytyy esimerkiksi Citymarketeista ja Prismoista sekä Turussa aasialaisista ruokakaupoista kuten Nurmi Dao Oriental Food (myös verkkokauppa), Jiahe Asia Market ja Asian Taste Market:

- paahdettu seesamiöljy, esim. Blue Dragon -merkkinen

- gochujang-chilitahna, esim. Sempio-merkkinen

(- miyeok- tai wakame-merilevä, jos haluat valmistaa myös merileväkeiton)

*****************************

Kurssin jälkeen opiskelija:

-tietää mm. korealaisen ruokakulttuurin liittyviä erityispiirteitä ja korealaisia ruokia

-tunnistaa korealaisessa keittiössä käytettäviä raaka-aineita

-osaa valmistaa korealaisia lisäkkeitä ja koota niistä bibimbap-kulhon

-osaa keittää riisin korealaiseen tapaan ja tehdä korealaisen marinadin ja dippikastikkeen

 

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

12,00 €

Kurssin kielet

Suomi

Opettajat

Marika Salonen

Aika

28.09.2022 - 28.09.2022

Keskiviikko 17:30-20:45

Oppitunteja: 4  (1 krt)

Paikka

Verkkokurssi - Verkko
00000 Webbaserad