ONLINE Perjantai-Pilates

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

20,00 €

Palaudu viikosta ja virity viikonloppuun Perjantai-Pilates -tunnilla. Pilates on kokonaisvaltaista kehon hallintaa, jossa hengitys tukee liikettä. Tunnilla opetellaan löytämään palleahengitys sekä selän ja lantion neutraaliasento. Liikkeet tehdään pääasiassa lattialla, jolloin ryhtiä kannattelevien lihasten löytäminen ja aktivoiminen on helpompaa eikä harjoittelu rasita niveliä. Pilates kehittää kehotietoisuutta, vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, parantaa liikkuvuutta ja ryhtiä sekä huoltaa selkää. Tunti sopii yhtä hyvin vähän liikuntaa harrastaneen kuin aktiiviliikkujan palautumiseen. Ei tuntia 21.10. eikä 18.11.

Kurssi toteutetaan Zoomin kautta. Voit ladata sen valmiiksi, ohjelma on ilmainen. Voit myös osallistua selaimen kautta. Sulje webkamera ja mikrofoni, niin ohjelma ei kuormitu liikaa. Opettaja pyytää sinua laittamaan kameran ja mikrofonin päälle tarvittaessa. 

Jos tarvitset apua Zoomin käytössä tai haluat testata sitä, ota yhteyttä kansliaan hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Autamme sinua mielellämme.

Tästä linkistä löydät ohjeet Zoomin käyttöön.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

20,00 €

Kurssin kielet

Suomi

Opettajat

Sirpa Rönkkönen

Aika

09.09.2022 - 09.12.2022

Perjantai 16:30-17:15

Oppitunteja: 12  (12 krt)

Näytä kaikki ajankohdat

Paikka

Verkkokurssi - Verkko
00000 Webbaserad