Handarbetscafé - Houtskär - våren

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

20,00 €

OBS! GRUPPUNDERVISNING VID KOMBI HÅLLER PAUS 
HUOM! KOMBIN RYHMÄOPETUS TAUOLLE 


I och med det försämrade coronaläget kommer inte kursen att starta som planerat. Vi startar kursen så fort som möjligt och vi informerar vi dig om kursstarten per sms. Även ändringar i tidpunkter och priset kommer att ske när vi vet hur kursen kan förverkligas.   
Heikentyneen koronatilanteen vuoksi kurssi ei ala suunnitellun aikataulun mukaisesti. Aloitamme kurssit heti kun se on mahdollista ja ilmoitamme sinulle kurssin alkamisesta tekstiviestillä. Aikatauluihin ja hintoihin tulee muutoksia, kun tiedämme miten kurssin voi toteuttaa. 

Virkar du? Eller stickar? Eller kanske du skulle vilja lära dig och sy nånting enkelt? Ta med dina projekt så kan vi lösa dina handarbets- och kanske till och med världsproblem tillsammans. 

Lisätiedot

Kursdeltagarna bör ta hem sina slutförda arbeten möjligast fort. Observera att alla arbeten och material måste tas hem senast i slutet av läsåret.
Observera att det finns begränsat med parkeringsplatser utanför Kombila. Var noga med att inte parkera längs vägrenen eftersom det blockerar infarten till gårdarna och försvårar trafiken i området. Vänligen föjl allmänna parkeringsregler också här.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

20,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Opettajat

Jessica Karlsson

Aika

03.02.2022 - 17.03.2022

Torstai 18:00-19:30

Oppitunteja: 14  (6 krt)

Näytä kaikki ajankohdat

Paikka

Eläkeläisasunnot Houtskari - Knuten, Mötesrum
Ängesvägen, 21760 Houtskari