Kalusteet kuntoon - kevät

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

44,00 €

Verhoile tuoli, venepatja tai vaikka kitarakotelo, samalla tutustut verhoilun perustekniikoihin, työvälineisiin ja materiaaleihin.

Tule kurssille uudistamaan vanha nitisevä perintöhuonekalusi tai tunkkainen kirppislöytösi. Teemme vanhojen kalusteiden kunnostusta verhoilun ja pintakäsittelyn uusimisesta pieniin puuosien korjauksiin. Anna vanhalle huonekalulle uusi elämä perinteisiä työtapoja ja materiaaleja käyttäen. Saat opastusta miten huonekalu verhoillaan tyylinmukaisesti asiaankuuluvilla materiaaleilla.

Yhtä hyvin voit myös kunnostaa uudemmat huonekalut moderneilla materiaaleilla, oman mielikuvituksen tai vaikka Pinterestin inspiroimana. Tee ainutlaatuisia huonekaluja, jotka ovat juuri sen näköisiä kuin sinä haluat.

Tuo oma huonekalusi kurssille heti ensimmäisellä kerralla. Kurssilla on työkaluja lainaksi ja materiaalien hankkimiseen saa opastusta opettajalta. Läraren är finskspråkig men hjälper vid behov på svenska.

Lisätiedot

Opiskelijoiden tulee viedä valmiit työnsä kotiin mahdollisimman pian. Kaikki työt ja tarvikkeet tulee viedä pois viimeistään lukuvuoden loppuessa.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

44,00 €

Kurssin kielet

Suomi

Opettajat

Marika Kanerva

Aika

19.01.2022 - 13.04.2022

Keskiviikko 18:00-21:00

Oppitunteja: 48  (12 krt)

Näytä kaikki ajankohdat

Paikka

Koulukeskus - Puutyöluokka
Pajbakantie 1, 21600 Parainen