Art Journal: visuaalinen taidepäiväkirja

HUOM! Tämä kurssi on peruuntunut.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

24,00 €

Kaipaatko luovaa tekemistä päiväkirjan muodossa? Onko sinulla taiteilijan valkoisen paperin kammo? - Aloita Art Journal! Kurssilla sukelletaan Art Journalin eli taidepäiväkirjan pariin, jossa tehdään visuaalista päiväkirjaa itseään toteuttaen. Taidepäiväkirja voi sisältää oikeastaan mitä vain. Pääasiassa sen on tarkoitus olla sinulle rentoutumiskeino, sekä paikka jossa voit epäonnistua ja joskus jopa sotkea.

Käymme läpi, että mitä Art Journal on ja miten voit toteuttaa sitä itse omalla tyylilläsi. Voit tehdä Art Journalia vihkoon, muistikirjaan tai jopa vanhaan kirjaan. Näytän myös miten voit tehdä itse vihkon helposti. Kurssilla käydään läpi erilaisia tekniikoita miten voit tehdä Art Journalia, sekä hieman mielenkiintoisia sekateknikoita. Annan myös paljon omakohtaisia esimerkkejä, mitä kaikkea omaan Art Journaliin voi tehdä. Kurssin tarkoitus on antaa sinulle läjäpäin inspiraatiota ja uusia ideoita.

Kurssi sopii täysin aloittelijoille ja myös esimerkiksi bullet journalia ja scrapbooking harrastavalle uudeksi inspiraation lähteeksi. Kurssille et tarvitse mukaan mitään erityistä. Kannustan sinua käyttämään niitä tarvikkeita mitä sinulta jo kotoa löytyy. Art Journaliin sopii lehdistä leikatut kuvat, servetit ja jopa teepakkaukset! Mitä ikinä keksitkin käyttää!

Tarvitset kussille paperia/vihkon/muistikirjan tai vanhan kirjan johon voit tehdä Art Journalia. Lisäksi tarvitset esimerkiksi lehdistä leikattuja kuvia ja kyniä/maaleja mitä sinulta löytyy kotonta.

Kurssi pidetään lähiopetuksena, mutta mikäli koronarajoitukset jatkuvat, se voidaan siirtää Zoomiin.

 

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

24,00 €

Kurssin kielet

Suomi

Opettajat

Taru Oksala

Aika

22.09.2021 - 10.11.2021

Paikka

Kombila - 102
Elmgrenintie 11, 21600 Parainen