Maalaa akvarelleilla - syksy

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

38,00 €

Akvarellitekniikka on kaikille tuttu jo kouluajoista mutta tekniikkaansa voi aina kehittää lisää. Osaatko jo käyttää laveerausta luodaksesi syviä kontrasteja. Miten sekoittaa loistavia värisävyjä perusväreistä. Vanhojakin töitään voi vielä korjailla ja pilalle mennyt teos kestää useampia korjauskertoja. Uskalla kokeilla aivan uudenlaisia menetelmiä. Kurssi on tarkoitettu kaikille luovasta tekemisestä ja itsensä ilmaisemisesta kiinnostuneille, myös aloittelijoille. Erilaisia tekniikoita harjoitellaan kädestä pitäen ja teoksista saa myös rakentavaa palautetta. Kurssilla voi käyttää myös muita tekniikoita kuten akryylia tai öljyvärejä.
Ilmoittaudu erikseen syksyksi ja kevääksi.

Lisätiedot

Opiskelijoiden tulee viedä valmiit työnsä kotiin mahdollisimman pian. Kaikki työt ja tarvikkeet tulee viedä pois viimeistään lukuvuoden loppuessa.
Huomaa, että Kombilassa on rajallinen määrä parkkipaikkoja. Ole ystävällinen äläkä pysäköi autoasi tien pientareelle, koska se tukkii pihojen sisäänajoväylät ja haittaa liikennettä alueella. Noudatathan täälläkin yleisiä liikennesääntöjä.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

38,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi, Suomi

Opettajat

Maarit Puhakka

Aika

08.09.2021 - 24.11.2021

Keskiviikko 13:00-15:15

Oppitunteja: 36  (12 krt)

Näytä kaikki ajankohdat

Paikka

Kombila - 102
Elmgrenintie 11, 21600 Parainen