Kuntonyrkkeily - maanantai - kevät

Vapaat paikat

Ei

Kurssimaksu

28,00 €

Kuntonyrkkeily on oikea valinta sinulle, joka etsit liikuntaa tehokkaimmillaan. Se on tutkitusti yksi monipuolisimmista lajeista, ja peittoaa tavallisen perusjumpan. Lihaskunto, hapenottokyky ja motoriset taidot paranevat. Samalla opit nyrkkeilyn tekniikkaa, mikä tuo treeniin haastetta sitä kaipaaville. Sinun ei silti tarvitse olla valmiiksi huippukunnossa! Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin kokeneillekin. Etenemme progressiivisesti jokaisen omilla ehdoilla. Opit soveltamaan omaa kuntotasoasi ja treenaamaan juuri itsellesi sopivalla tavalla. Mahdollisuudet ovat monet.

Kovassa treenissä kulutat paljon kaloreita, ja kevyemmin ottein saat tehohoitoa niska-hartiaseudun jännitysvaivoihin. Liikuntataitosi kehittyvät varmasti!

Pukeudu sisäliikuntavarusteisiin ja mieluiten ohutpohjaisiin sisäliikuntakenkiin tai nyrkkeilytossuihin. Ota mukaan säkkihanskat, käsisiteet, jumppa-alusta ja juomapullo.
Ilmoittaudu erikseen syksyksi ja kevääksi.

Taso: Keskiraskaasta raskaaseen oman kunnon mukaan

Lisätiedot

Huom! Kombilassa ei ole pukuhuonetta.
Huomaa, että Kombilassa on rajallinen määrä parkkipaikkoja. Ole ystävällinen äläkä pysäköi autoasi tien pientareelle, koska se tukkii pihojen sisäänajoväylät ja haittaa liikennettä alueella. Noudatathan täälläkin yleisiä liikennesääntöjä.

Vapaat paikat

Ei

Kurssimaksu

28,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi, Suomi

Opettajat

Piakristina Varonen

Aika

17.01.2022 - 02.05.2022

Maanantai 17:15-18:30

Oppitunteja: 23  (14 krt)

Näytä kaikki ajankohdat

Paikka

Kombila - Sali
Elmgrenintie 11, 21600 Parainen