Keramik - våren

Vapaat paikat

Ei

Kurssimaksu

44,00 €

HUOM! KOMBIN RYHMÄOPETUS TAUOLLE

OBS! GRUPPUNDERVISNING VID KOMBI HÅLLER PAUS

Heikentyneen koronatilanteen vuoksi kurssi ei ala suunnitellun aikataulun mukaisesti. Aloitamme kurssit heti kun se on mahdollista ja ilmoitamme sinulle kurssin alkamisesta tekstiviestillä. Aikatauluihin ja hintoihin tulee muutoksia, kun tiedämme miten kurssin voi toteuttaa.

I och med det försämrade coronaläget kommer inte kursen att starta som planerat. Vi startar kusen så fort som möjligt och vi informerar vi dig om kursstarten per sms. Även ändringar i tidpunkter och priset kommer att ske när vi vet hur kursen kan förverkligas.  

 

Lär dig arbeta med ett otroligt mångsidigt och inspirerande material! På kursen kommer vi att gå igenom olika tekniker från tumning och skulptering till kavling och drejning. Vi glaserar och bränner våra arbeten efter hand. En del av arbetena tillverkar vi för att brännas på RAKU kursen (se skild kursbeskrivning).
Kursen är handledningsbetonad och riktar sig till både nybörjare och till sådana som har tidigare erfarenhet av att arbeta med keramik. På så sätt kan deltagarna stöda och inspirera varandra. Ett par barn ryms också med om de inte är rädda för att få leriga fingrar! Allt material såsom leror, glasyrer och verktyg finns att tillgå på kursen. För leran uppbärs en skild avgift. Ta med dig eget förkläde och ett gott humör! Anmäl skilt till höst och vår.

Lisätiedot

Observera att det finns begränsat med parkeringsplatser utanför Kombila. Var noga med att inte parkera längs vägrenen eftersom det blockerar infarten till gårdarna och försvårar trafiken i området. Vänligen, följ allmänna parkeringsregler också här.

Vapaat paikat

Ei

Kurssimaksu

44,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Opettajat

Cornelius Colliander

Aika

03.02.2022 - 14.04.2022

Torstai 18:00-21:15

Oppitunteja: 48  (10 krt)

HUOM! Kurssin ajankohta on muuttunut!

Näytä kaikki ajankohdat

Paikka

Kombila - Kellari
Elmgrensvägen 11, 21600 Parainen