Vaatteita ompelemaan - kevät

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

38,00 €

HUOM! KOMBIN RYHMÄOPETUS TAUOLLE

Heikentyneen koronatilanteen vuoksi kurssi ei ala suunnitellun aikataulun mukaisesti. Aloitamme kurssit heti kun se on mahdollista ja ilmoitamme sinulle kurssin alkamisesta tekstiviestillä. Aikatauluihin ja hintoihin tulee muutoksia, kun tiedämme miten kurssin voi toteuttaa.

OBS! GRUPPUNDERVISNING VID KOMBI HÅLLER PAUS

I och med det försämrade coronaläget kommer inte kursen att starta som planerat. Vi startar kursen så fort som möjligt och vi informerar vi dig om kursstarten per sms. Även ändringar i tidpunkter och priset kommer att ske när vi vet hur kursen kan förverkligas. 

Eikö kaupasta löydy mieleistäsi päällepantavaa? Vai onko kaupan vaatteiden mitoitus jotenkin vääränlainen? Kun tulet Vaatteita ompelemaan -kurssille, saat taatusti oman mielesi mukaiset vaatteet. Voit päättää mallin, materiaalin ja värin ja pääset ompelemaan hyvin istuvan vaatteen, josta on iloa pitkäksi aikaa.
Tämä kurssi on tarkoitettu sinulle, joka osaat jo ompelun perusteet. Sinulla on paljon ideoita toteutettavaksi ja haluat oppia lisää. Tarvitsitpa takin tai kesämekon, opettaja neuvoo ja opastaa sinua juuri työn alla olevissa asioissa.
Alkuun päästäksesi tarvitset kankaan lisäksi vain sakset, nuppineuloja, mittanauhan ja lankaa. Voit ottaa oman koneen mukaasi tai ommella koulun koneilla.
Ilmoittaudu erikseen syksyksi ja kevääksi

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

38,00 €

Kurssin kielet

Suomi

Opettajat

Margaretha Väisänen

Aika

02.02.2022 - 06.04.2022

Keskiviikko 18:00-21:00

Oppitunteja: 40  (9 krt)

HUOM! Kurssin ajankohta on muuttunut!

Näytä kaikki ajankohdat

Paikka

Koivuhaan koulu - Käsityöluokka
Koivuhaankatu 5, 21600 Parainen