Lumoavat raakakakut

HUOM! Tämä kurssi on peruuntunut.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

14,00 €

Opi terveellisempi tapa valmistaa herkkuja juhliin ja makeannälkään.Raakakakut valmistuvat ilman kypsentämistä, jolloin puhtaiden ja hyvien raaka-aineiden ravintoaineet ja värit säilyvät luonnollisina.  Käytämme paljon marjoja, siemeniä, pähkinöitä ja hedelmiä. Leivonnaiset ovat luonnostaan gluteenittomia, emmekä myöskään käytä valmistuksessa valkoista sokeria, munia tai maitoa. Kakut valmistetaan pienryhmissä ja kurssin päätteeksi maistelemme luomuksia kahvin tai teen kera. Jos sinulla on sauva- tai tehosekoitin ja pieniä irtopohjavuokia tai muffinssivuokia tms., ota ne mukaan.Materiaalikustannukset 20 € maksetaan suoraan opettajalle.

Lisätiedot

Kombin ruokakursseilla ei valitettavasti voida ottaa huomioon erityisruokavalioita tai allergioita. Kurssin materiaalikustannukset ovat aina samat, vaikka et voisikaan syödä osaa raaka-aineista. Jos olet epävarma siitä, oletko allerginen jollekin kurssilla käytetylle raaka-aineelle, ota yhteyttä kansliaan ennen ilmoittautumista. Otamme selvää asiasta.

Kurssit on tarkoitettu pääasiassa aikuisille, mutta lapset ja nuoret ovat luonnollisesti tervetulleita aikuisen seurassa. Raaka-ainekustannukset maksetaan käteisellä opettajalle. Kurssipaikka tulee peruuttaa viimeistään 4 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomasta kurssipaikasta laskutamme kurssimaksun lisäksi raaka-ainekustannukset.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

14,00 €

Kurssin kielet

Suomi

Opettajat

Johanna Martinkari

Aika

06.03.2021 - 25.03.2021

Paikka

Paraistenseudun koulu - Kotitalousluokka
Koulukatu 14, 21600 Parainen