Kitara - elinikäinen ystäväsi, jatkoa alkeisiin - kevät

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

26,00 €

 Huom! Kurssi alkaa 15.2.

Oletko aina halunnut oppinut soittamaan kitaraa ja ehkä hankkinutkin sen, mutta se on maannut sängyn alla kotelossa, kun soittaminen on tuntunut liian vaikealta? Nyt voit kaivaa kitaran esiin ja tulla intensiiviselle kurssille, jolla käymme läpi tiiviinä pakettina kaikki perusasiat: viritys, soinnut, soittoasento,säestystavat, oikean käden fingerpicking-tekniikka ja skaalat improvisointiin. Runsaasti esimerkkejä eri tyyleistä kuten rock, blues,pop, country, reggae ja funk. Tavoitteena on, että jokainen hallitsee kurssin jälkeen helppojen laulujen säestyksen ja osaa jopa improvisoida hieman. Opettaja auttaa soittimen hankinnassa tarvittaessa. Oma soitin välttämätön.

Kurssilla kerrataan aiemmin opittua ja opitaan uutta. Sopii myös kitaraa omin päin soittaneille tai aikaisemmille alkeiskursseille osallistuneille.

Kurssi soveltuu vähintään 12-vuotiaille

www.ilkkarantamaki.com

Lisätiedot

Huomaa, että Kombilassa on rajallinen määrä parkkipaikkoja. Ole ystävällinen äläkä pysäköi autoasi tien pientareelle, koska se tukkii pihojen sisäänajoväylät ja haittaa liikennettä alueella. Noudatathan täälläkin yleisiä liikennesääntöjä.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

26,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi, Suomi

Opettajat

Ilkka Rantamäki

Aika

15.02.2021 - 17.05.2021

Maanantai 19:20-20:50

HUOM! Kurssin ajankohta on muuttunut!

Näytä kaikki ajankohdat

Liitteet

Ohjeet Malms skolan musiikkiluokkaan
Guide till musiksalen i Malms skola

Paikka

Malms skola - Musiikkiluokka
Parsbyntie 12, 21600 Parainen