Asiatiska huvudrätter

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

10,00 €

Asiatisk mat har en stor variation av smaker - sött och surt, milt och starkt. Under kursen tillagar vi tre asiatiska huvudrätter: dumplings, ginger salmon och ramensoppa. Dumplings är små kinesiska delikata degknyten som kan fyllas med kött, skaldjur, svamp, grönsaker m.m. De färdiga degknytena doppas i olika härliga syrliga, salta och söta asiatiska såser. Ginger salmon är en enkel, snabb och god laxrätt som passar att förbereda och tillreda också i vardagen. Ramen är en japansk klassisk nudelsoppa full av umamismak som kan varieras med många olika ingredienser.

Materialavgift 7-12 €/deltagare betalas kontant till läraren i början av kursen. 

PM Rebecca Börman är en matentusiast med stor kunskap om råvaror, matlagning och näringslära. Hennes matlagningsfilosofi bygger på att mat ska smaka gott, vara hälsosam och gjord på bra råvaror från grunden. Rebecca har också skapat gruppen "Stoppa matsvinnet" på Facebook och Instagram.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

10,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Opettajat

Rebecca Börman

Aika

12.03.2020 - 12.03.2020

Torstai 17:30-20:30

Oppitunteja: 4  (1 krt)

Paikka

Kyrkbackens skola - Kotitalousluokka
Koulutie 4, 21660 Nauvo