Viiva ja väri - löydä luova tie kuvantekoon - kevät

Vapaat paikat

Ei

Kurssimaksu

22,00 €

Teemme kurssilla tehtäviä joissa vapaata piirrosviivaa ja värien leikkiä yhdistellen rakennamme kuvaa kertovaan tai abstraktiin, ei esittävään suuntaan. Heittäydymme piirtämisen ja maalaamisen prosessiin ja vapautamme luovuutemme ja mielikuvituksen. Viivan ja väripintojen käyttö tuo kuviin mukaan sattuman, kuvat syntyvät ilman ennakkoajatuksia ja tekeminen muuttuu puhtaaksi piirtämiseksi, fyysiseksi tapahtumaksi jota piirtäminenkin loppujen lopuksi on. Inspiraatiota kuvien tekemiseen haetaan leikkimielellä ja uutta kokeillen. Kurssi sopii kaikille, joilla on halua työskennellä ennakkoluulottomasti ja kiinnostusta “omasta päästä” syntyvään kuvantekoon. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Mukaan lyijykyniä HB, 2B, 6B, kumi, eri kokoisia ja karkeusasteisia papereita (esim. tapetti, voimapaperi, piirustuslehtiöt…) sekä hiiliä, puuvärejä, akvarellivärejä, mustetta yms., . Lisää tietoa tarvikkeista ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot

Opiskelijoiden tulee viedä valmiit työnsä kotiin mahdollisimman pian. Kaikki työt ja tarvikkeet tulee viedä pois viimeistään lukuvuoden loppuessa.
Huomaa, että Kombilassa on rajallinen määrä parkkipaikkoja. Ole ystävällinen äläkä pysäköi autoasi tien pientareelle, koska se tukkii pihojen sisäänajoväylät ja haittaa liikennettä alueella. Noudatathan täälläkin yleisiä liikennesääntöjä.

Vapaat paikat

Ei

Kurssimaksu

22,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi, Suomi

Opettajat

Maarit Puhakka

Aika

21.03.2020 - 22.03.2020

Lauantai 10:00-16:00
Sunnuntai 10:00-16:00

Oppitunteja: 16  (2 krt)

Paikka

Kombila - 101
Elmgrensvägen , 21600 Parainen