Mat & dryck
Kurssiaineet
- Valitse tämä kurssi
- Ilmoittautuminen kurssille ei ole vielä alkanut
- Tee pikailmoittautuminen kurssille
| Kurssin nimi | Paikka | Vapaat paikat | Alkaa | Loppuu | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dansk smørrebrødkultur | Pargas | Ei | 15.11.2025 | 15.11.2025 | |||
| Gluteeniton ja maidoton leivonta | Houtskari | Kyllä | 06.09.2025 | 06.09.2025 | |||
| Hållbar hälsa | Houtskari | Kyllä | 23.10.2025 | 06.11.2025 | |||
| Lumoavat raakakakut | Pargas | Kyllä | 07.09.2025 | 07.09.2025 | |||
| Pasta och såser | Pargas | Kyllä | 09.10.2025 | 09.10.2025 | |||
| Pepparkakshus | Pargas | Kyllä | 29.11.2025 | 29.11.2025 | |||
| Suussasulava suklaa - suolaista ja makeaa | Pargas | Kyllä | 05.10.2025 | 05.10.2025 | |||
| Thaimaalainen päivällinen - UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ! | Pargas | Ei | 13.11.2025 | 13.11.2025 | |||
| Wokade och stekta nudel- och risrätter - Nagu | Nauvo | Kyllä | 20.10.2025 | 20.10.2025 | |||
| Wokade och stekta nudel- och risrätter - Pargas | Pargas | Kyllä | 23.10.2025 | 23.10.2025 | |||