Gluteeniton ja maidoton leivonta

Lediga platser

Ja

Kursavgift

18,00 €

Kurssi on tarkoitettu rajoitettua ruokavaliota noudattaville ja muuten vaan asiasta kiinnostuneille. Myös juhlatarjoiluissa on hyvä huomioida erilaisia erityisruokavaliota noudattavia vieraita. Gluteenittomien ja maidottomien/ vegaanisten leipomusten ei tarvitse jäädä mauttomiksi, "terveellisen" makuisiksi tai koostumukseltaan kummallisiksi. Tällä kurssilla opettelemme yhdessä, miten leivotaan erilaisiin erikoisruokavalioihin sopivia leivonnaisia ja kuinka alkuperäisiä reseptejä voi kokeilla muuttaa erilaisiin erityisruokavalioihin sopiviksi. 

Teemme sekä suolaisia, että makeita leipomuksia toiveiden mukaan, esim. feta-punajuuripiirakkaa, pinaattipiiraita, taivaallista juustokakkua, suussasulavaa suklaapiirakkaa, ihanaa pullaa tai vaikkapa perinteisiä lettuja tai pannukakkua. Kurssilla on myös mahdollisuus tehdä vegaanisia leipomuksia. Lopuksi maistelemme ja herkuttelemme yhdessä luomuksiamme. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Ilmoitathan, mikäli haluat leipoa vegaanisesti. Materiaalikustannuket 15 € maksetaan kurssin alussa suoraan opettajalle.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

18,00 €

Kursspråk

Finska

Lärare

Johanna Martinkari

Tidpunkt

06.09.2025 - 06.09.2025

Lördag 11:30-16:30

Lektioner: 7  (1 ggr)

Plats

Vesterlid - Köket
Näsbyvägen 188, 21760 Houtskär