Kom och lär dig fermentera vitkål och gör din egen surkål. Vi gör en vanlig surkål men man kan lägga till olika kryddor och andra smaker efter känsla. Allt du behöver ta med dig är en glasburk med lock. Burkens storlek ska vara 1-2 liter beroende på hur mycket du vill göra. Du kan också ta med två 1 liters burkar om du vill göra två med olika smak. Materialavgift ca. 10 € betalas till läraren.
Tilläggsinformation
På Kombis matlagningskurser kan tyvärr inga specialdieter eller allergier beaktas. Materialavgiften är densamma för alla, oberoende av i vilken mån du kan äta av den tillagade maten. Är du osäker på om just de råvarorna du är allergisk mot kommer att användas på kursen? Kontakta kansliet samtidigt som du anmäler dig, så reder vi ut saken.
Råvarukostnaderna tillkommer och betalas kontant till läraren. Du bör avboka din kursplats senast 5 dagar före kursstart. För icke inhiberad kursplats debiterar vi även råvarokostnaderna.