Pepparkakshus

Lediga platser

Nej

Kursavgift

16,00 €

OBS! Ingång i Brava via C-dörren! Väganvisning till Brava

Kom med och lär dig göra pepparkakshus från början till slut. Du kan göra ett hus utgående från färdig mall eller planera ditt egna personliga hus. Du får lära dig hur man gör en deg för pepparkakshus, egen kristyr och du får konkreta tips på hur du får ihop det hela. Sedan följer det roligaste, dekoreringen av huset! Innan kursstart får du ett recept och instruktioner för att göra en pepparkakshusdeg hemma som tas med till kursen. Kursen passar nybörjare men också dig som varit med tidigare. Inga förhandskunskaper krävs. Barn över 7 år är välkomna i sällskap av en vuxen. Både vuxen och barn bör anmälas till kursen. Materialkostnader: 4-8 €/person betalas kontant till läraren.

 

Tilläggsinformation

På Kombis matlagningskurser kan tyvärr inga specialdieter eller allergier beaktas. Materialavgiften är densamma för alla, oberoende av i vilken mån du kan äta av den tillagade maten. Är du osäker på om just de råvarorna du är allergisk mot kommer att användas på kursen? Kontakta kansliet samtidigt som du anmäler dig, så reder vi ut saken.

Kurserna är främst riktade till vuxna, men självklart är barn och unga välkomna med i sällskap av en vuxen. Råvarukostnaderna tillkommer och betalas kontant till läraren. Du bör avboka din kursplats senast 5 dagar före kursstart. För icke inhiberad kursplats debiterar vi även råvarokostnaderna.

Lediga platser

Nej

Kursavgift

16,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Micaela Sundström

Tidpunkt

09.11.2024 - 09.11.2024

Lördag 10:00-16:00

Lektioner: 8  (1 ggr)

Plats

Brava - Undervisningskök 1.31
Skolgatan 16, 21600 Pargas