Gör dina egna unika örhängen

Lediga platser

Nej

Kursavgift

18,00 €

Upptäck kreativiteten i att skapa dina egna unika örhängen med hjälp av laserteknik! Lär dig hur enkelt det är att tillverka smycken själv och gå igenom hela processen från design till färdig produkt under kursens gång. Med användning av laserteknik får du lära dig en modern och effektiv tillverkningsmetod samtidigt som du ges friheten att uttrycka din egen stil. Genom att lära dig hela processen från design till tillverkning får du möjlighet att skapa smycken som är helt unika och som verkligen speglar din personlighet. Kom och låt din fantasi flöda medan du skapar vackra och individuella örhängen!

Du behöver inte ha en färdig idé om hurdana örhängen du vill tillverka. Vi kommer att söka inspiration på plats och du kommer att få bekanta dig med alla möjligheter som finns, och utifrån detta planeras smyckena fram. Ta med dig ett skissblock eller häfte, dina favoritpennor, en sax och en linjal.

Materialen vi kommer att använda oss av är faner och akryl. Kursen är uppdelad i två olika dagar, där vi den första dagen planerar våra örhängen, bekantar oss med olika metoder och material och funderar på färgsättning. Dag två tillverkar vi smyckena, och då behöver du ha en bärbar dator med dig. Har du en vän med dig kan ni bra dela på en dator. På datorn kommer vi att digitalisera era skisser för att kunna skriva ut dem med laser. Det är möjligt att tillverka allt från ett till fem par örhängen under kursens gång. Materialkostnaden är ca 5€/par. 

Lediga platser

Nej

Kursavgift

18,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Jeanette Söderblom

Tidpunkt

12.10.2024 - 13.10.2024

Lördag 10:00-13:00
Söndag 10:00-13:00

Lektioner: 8  (2 ggr)

Plats

Kombila - 101
Elmgrenvägen 11, 21600 Pargas