Vad äter man hemma hos en restaurangkock?

Lediga platser

Ja

Kursavgift

14,00 €

OBS! Ingång i Brava via C-dörren! Väganvisning till Brava

Serveras det restaurangmat hemma när man är uppväxt med en kock till förälder? Vad äter man i en familj där expertisen är just mat. Här får du tips på en iderik trerättersmåltid enligt husmanstänk. 

Materialkostnad: 10-15 € / deltagare som betalas direkt till kursledaren.

Ta med dig en kökshandduk och kärl att ta med hem överbliven mat i. 

 

Tilläggsinformation

På Kombis matlagningskurser kan tyvärr inga specialdieter eller allergier beaktas. Materialavgiften är densamma för alla, oberoende av i vilken mån du kan äta av den tillagade maten. Är du osäker på om just de råvarorna du är allergisk mot kommer att användas på kursen? Kontakta kansliet samtidigt som du anmäler dig, så reder vi ut saken.

Råvarukostnaderna tillkommer och betalas kontant till läraren. Du bör avboka din kursplats senast 5 dagar före kursstart. För icke inhiberad kursplats debiterar vi även råvarokostnaderna.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

14,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Sebastian Fagerlund

Tidpunkt

05.10.2024 - 05.10.2024

Lördag 12:00-16:00

Lektioner: 5  (1 ggr)

Plats

Brava - Undervisningskök 1.31
Skolgatan 16, 21600 Pargas