Kreikkalainen keittiö tutuksi

Lediga platser

Ja

Kursavgift

18,00 €

Ruokakurssilla valmistamme 2-3:n kokkaajan ryhmissä kreikkalaisen aterian koostuen alkusalaatista aina jälkiruokaan saakka, ts. 6 tai 7 tyypillistä kreikkalaisen keittiön ruokalajia. Kalaa emme käytä raaka-aineena (mahd. allergiat ja tuotteiden säilyvyys). Ruokalistamme on laktoositon, gluteeniton ja alkoholiton. Ruokajuomana kunkin mukanaan tuoma alkoholiton tuote tai raikas juomavesi. Kukin kurssilainen saa omakseen kurssimonisten, jossa ovat reseptit kaikista tällä kurssillamme valmistettavista ruoista. Kurssi soveltuu sekä vastakiinnostuneille että kreikkalaista keittiötä jo harrastaneille. Materiaalikustannus on alle 20€ per kurssilainen (riippuu osanottajien määrästä, jos 15 mukana, kustannus arviolta 15 € kullekin). Ota esiliina mukaan!

Tilläggsinformation

Kombin ruokakursseilla ei valitettavasti voida ottaa huomioon erityisruokavalioita tai allergioita. Kurssin materiaalikustannukset ovat aina samat, vaikka et voisikaan syödä osaa raaka-aineista. Jos olet epävarma siitä, oletko allerginen jollekin kurssilla käytetylle raaka-aineelle, ota yhteyttä kansliaan ennen ilmoittautumista. Otamme selvää asiasta.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

18,00 €

Kursspråk

Finska

Lärare

Jukka Heiskanen

Tidpunkt

02.11.2024 - 02.11.2024

Lördag 12:00-17:00

Lektioner: 7  (1 ggr)

Plats

Kyrkbackens skola - Undervisningskök
Skolvägen 4, 21660 Nagu