Säsongsbaserad matlagning - februari

OBS! Denna kurs har inhiberats.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Det finns många fördelar med att äta säsongsbaserad mat. Den är billigare, har god tillgänglighet, är ofta hållbar och håller hög kvalitet. Under fyra kurstillfällen, ett per årstid, utspridda över hela året tillagar vi rätter på de råvaror som är i säsong just då. Vi tillagar vegetariskt, kött och fisk. Kursen passar såväl nybörjare som mer kökserfarna. Kursen riktar sig främst till vuxna, men även intresserade ungdomar är varmt välkomna. Materialkostnad per gång är max 25€ per person (exakt pris meddelas innan kursstart), betalas på plats med Mobilepay. Ta med dig förkläde, kökshanddukar och plastkärl för rester.

OBS. Separat anmälan till varje kurstillfälle!

Såhär hittar du till undervisningsköket i Brava

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Kursspråk

Finska, Svenska

Lärare

Elin Söderholm

Tidpunkt

17.02.2024 - 17.02.2024

Plats

Brava - Undervisningskök A112
Skolgatan 16, 21600 Pargas