ONLINE CoreCare - keskivartalo- ja kehonhuoltotunti - syksy

Lediga platser

Ja

Kursavgift

24,00 €

Core Care -tunti yhdistää keskivartalon eli “coren” lihasten (selkä- ja vatsalihasten) sekä pakaralihasten harjoittamisen sekä kehonhuollon. Yhdistelmätunnin harjoitteet tähtäävät keskivartalon vahvuuteen, kehon liikkuvuuteen ja hallintaan. Monipuolinen harjoittelu vahvistaa kehoa kokonaisvaltaisesti, parantaa nivelten liikkuvuutta, kiinteyttää ja venyttää lihaksia sekä kehittää tasapainoa ja ryhtiä. Tunti sopii niin naisille kuin miehille, eikä se sisällä askelsarjoja eikä hyppyjä. Jokainen tekee harjoitteet oman kuntonsa mukaisesti, siksi tunti sopii yhtä hyvin sekä paljon että vähän liikkuvalle treenaajalle. Kaikki liikkeet tehdään ajatuksella ja hengitystä apuna käyttäen. Core Care -tunnin voit tehdä paljain jaloin tai liukumattomia sukkia käyttäen.

Kurssi toteutetaan Zoomin kautta. Voit ladata sen valmiiksi, ohjelma on ilmainen. Voit myös osallistua selaimen kautta. Sulje webkamera ja mikrofoni, niin ohjelma ei kuormitu liikaa. Opettaja pytää sinua laittamaan kameran ja mikrofoniin päälle tarvittaessa. 

Jos tarvitset apua Zoomin käytössä tai haluat testata sitä, ota yhteyttä kansliaan hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Autamme sinua mielellämme.

Tästä linkistä löydät ohjeet Zoomin käyttöön.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

24,00 €

Kursspråk

Finska

Lärare

Sirpa Rönkkönen

Tidpunkt

30.08.2022 - 07.12.2022

Tisdag 18:30-19:30
Onsdag 18:30-19:30

Lektioner: 20  (15 ggr)

Visa alla tidpunkter

Plats

Webbaserad kurs - Webben
00000 Webbaserad