Indisk matresa

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Välkommen på en indisk matresa. Den indiske hemmakocken Shubham Keshri och Markku Lemmetty,  ordförande för föreningen Finland-Indien, berättar om indisk matkultur och tillagar olika smakrika vegetariska rätter tillsammans med kursdeltagarna. Är det kryddorna som gör den indiska maten så god? Lär dig använda kryddor som gurkmeja och jera i rätta mängder. Indiens stora festlighet, Diwali, firas i början av november. Vad bjuder man på då? Också det ”hemliga receptet” på smörkyckling fås hem. Vi avrundar kursen med att koka och avnjuta ett glas chai, det traditionella och kryddiga teet.

Kursspråk engelska, finska och svenska

Tilläggsinformation

På Kombis matlagningskurser kan tyvärr inga specialdieter eller allergier beaktas. Materialavgiften är densamma för alla, oberoende av i vilken mån du kan äta av den tillagade maten. Är du osäker på om just de råvarorna du är allergisk mot kommer att användas på kursen? Kontakta kansliet samtidigt som du anmäler dig, så reder vi ut saken.

Kurserna är främst riktade till vuxna, men självklart är barn och unga välkomna med i sällskap av en vuxen. Råvarukostnaderna tillkommer och betalas kontant till läraren. Du bör avboka din kursplats senast 5 dagar före kursstart. För icke inhiberad kursplats debiterar vi även råvarokostnaderna.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Kursspråk

Finska, Svenska

Lärare

Flera Lärare

Tidpunkt

06.11.2021 - 06.11.2021

Lördag 13:00-17:00

Lektioner: 5  (1 ggr)

Plats

Församlingshemmet Iniö - Köket
Norrby, 23390 Iniö