Kombutsa

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Tervetuloa valmistamaan itse herkullista ja terveellistä kombutchaa. Tämä varsinkin Venäjällä suosittu juoma sisältää probiootteja eli eläviä bakteeriviljelmiä. Kombutsa on juoma, joka valmistetaan sokeroidusta teestä käymisen avulla. Kombutsa-viljelmää kutsutaan teesieneksi, volgansieneksi tai scobyksi. Scoby tulee sanoista "symbiotic culture of bacteria and yeast". Kombutsa-viljelmä on siis laktobasillien ja hiivasienten muodostama elävä kompleksi. Kombutsaa on myyty maailmanlaajuisesti elintarvikekauppojen hyllyillä jo vuosikausia, mutta Suomeen se on tullut näyttävämmin vasta viime vuosien aikana. Kurssilla maistelemme kombutsaa ja kurssilaiset saavat oman scobyn ja ohjeet juoman valmistukseen. Oma isosuinen kannellinen lasiastia mukaan. Materiaalikustannukset, sis. sienen, 15 €.

Tilläggsinformation

Kombin ruokakursseilla ei valitettavasti voida ottaa huomioon erityisruokavalioita tai allergioita. Kurssin materiaalikustannukset ovat aina samat, vaikka et voisikaan syödä osaa raaka-aineista. Jos olet epävarma siitä, oletko allerginen jollekin kurssilla käytetylle raaka-aineelle, ota yhteyttä kansliaan ennen ilmoittautumista. Otamme selvää asiasta.

Kurssit on tarkoitettu pääasiassa aikuisille, mutta lapset ja nuoret ovat luonnollisesti tervetulleita aikuisen seurassa. Raaka-ainekustannukset maksetaan käteisellä opettajalle. Kurssipaikka tulee peruuttaa viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomasta kurssipaikasta laskutamme kurssimaksun lisäksi raaka-ainekustannukset.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Kursspråk

Finska

Lärare

Johanna Martinkari

Tidpunkt

18.10.2021 - 18.10.2021

Måndag 17:30-19:30

Lektioner: 3  (1 ggr)

Plats

Sarlinska skolan - Undervisningskök 2
Skolgatan 16, 21600 Pargas