Vegetarisk meze-buffet

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Är du intresserad av att laga vegetarisk mat, men vet inte riktigt var du ska börja? Börja i Libanon! På den här kursen tillreder vi tillsammans en buffet av smakrika smårätter från Mellanöstern, så kallade meze. Rätterna är bl.a. falafel, hembakat pitabröd, olika röror som hummus, baba ganoush och muhammara, sallad som tabbouleh och ostpastejer på filodeg. Kursen riktar sig främst till vuxna, men även intresserade ungdomar är varmt välkomna. Materialkostnad 15-20€.

Obs! Använd den här ingången från Skolgatan

Tilläggsinformation

På Kombis matlagningskurser kan tyvärr inga specialdieter eller allergier beaktas. Materialavgiften är densamma för alla, oberoende av i vilken mån du kan äta av den tillagade maten. Är du osäker på om just de råvarorna du är allergisk mot kommer att användas på kursen? Kontakta kansliet samtidigt som du anmäler dig, så reder vi ut saken.

Kurserna är främst riktade till vuxna, men självklart är barn och unga välkomna med i sällskap av en vuxen. Råvarukostnaderna tillkommer och betalas kontant till läraren. Du bör avboka din kursplats senast 5 dagar före kursstart. För icke inhiberad kursplats debiterar vi även råvarokostnaderna.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Elin Söderholm

Tidpunkt

12.10.2021 - 12.10.2021

Tisdag 17:30-20:30

Lektioner: 4  (1 ggr)

Plats

Sarlinska skolan - Undervisningskök 2
Skolgatan 16, 21600 Pargas