ONLINE Fermentera mera!

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Fermentering är en av våra äldsta tillagningsmetoder och den håller sig ständigt aktuell. Vill du lära dig olika aspekter av fermentering från ditt eget hem? Online-kursen Fermentera mera behandlar kimchi, surdegsrot och laktofermenterad majonnäs. Lista på material och råvaror kommer i god tid före kursen. Kursen hålls via Zoom, som fungerar både på dator och med en smartphone.

Du kan ladda ner appen i förväg, den är gratis. Det är också möjligt att delta via webbrowsern. Stäng gärna av webbkameran och mikrofonen så överbelastas inte programmet. Läraren ber dig koppla på kamera och mikrofonen vid behov.

Klicka på länken så öppnas mer detaljerade anvisningar till Zoom.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Elin Söderholm

Tidpunkt

17.11.2021 - 17.11.2021

Onsdag 17:30-20:30

Lektioner: 4  (1 ggr)

Plats

Webbaserad kurs - Webben
00000 Webbaserad