Sylt och marmelad

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Vill du lära dig koka egen sylt och marmelad? Lär dig göra hållbara produkter helt utan konserveringsmedel! Töm frysen på äldre bär eller ta vara på dina höstäpplen. Vi diskuterar råvarans egenskaper och lyckade kombinationer, hur sylten eller marmeladen får önskad konsistens. Vi kommer också in på sockeranvändning, förpackningar och förvaring. Ta med egna bär! Ca 10 € för materialkostnader betalas kontant till läraren. 

 

Tilläggsinformation

På Kombis matlagningskurser kan tyvärr inga specialdieter eller allergier beaktas. Materialavgiften är densamma för alla, oberoende av i vilken mån du kan äta av den tillagade maten. Är du osäker på om just de råvarorna du är allergisk mot kommer att användas på kursen? Kontakta kansliet samtidigt som du anmäler dig, så reder vi ut saken.

Kurserna är främst riktade till vuxna, men självklart är barn och unga välkomna med i sällskap av en vuxen. Råvarukostnaderna tillkommer och betalas kontant till läraren. Du bör avboka din kursplats senast 5 dagar före kursstart. För icke inhiberad kursplats debiterar vi även råvarokostnaderna.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Margot Wikström

Tidpunkt

22.09.2021 - 22.09.2021

Onsdag 17:30-20:30

Lektioner: 4  (1 ggr)

Plats

Kyrkbackens skola - Undervisningskök
Skolvägen 4, 21660 Nagu