Dekorationer av sockermassa för barn

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Kursen riktar sig till dig som är 7-12 år och vill pröva på att göra enkla dekorationer av sockermassa. Med olika utstickare och silikonformar skapar du enkelt härliga blommor och blad och med lite hjälp av din fantasi kan du forma små roliga figurer, djur mm. När dina skapelser har torkat håller de i flera månader och de kan användas som dekoration på t.ex. tårtor och muffins. Kursen är tvåspråkig. Materialkostnader: 6-8€/person betalas kontant till läraren.

Tilläggsinformation

På Kombis matlagningskurser kan tyvärr inga specialdieter eller allergier beaktas. Materialavgiften är densamma för alla, oberoende av i vilken mån du kan äta av den tillagade maten. Är du osäker på om just de råvarorna du är allergisk mot kommer att användas på kursen? Kontakta kansliet samtidigt som du anmäler dig, så reder vi ut saken.

Råvarukostnaderna tillkommer och betalas kontant till läraren. Du bör avboka din kursplats senast 5 dagar före kursstart. För icke inhiberad kursplats debiterar vi även råvarokostnaderna.

Observera att det finns begränsat med parkeringsplatser utanför Kombila. Var noga med att inte parkera längs vägrenen eftersom det blockerar infarten till gårdarna och försvårar trafiken i området. Vänligen följ allmänna parkeringsregler också här.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Kursspråk

Finska, Svenska

Lärare

Micaela Sundström

Tidpunkt

23.10.2021 - 23.10.2021

Lördag 10:00-13:00

Lektioner: 4  (1 ggr)

Plats

Kombila - 102
Elmgrenvägen 11, 21600 Pargas