Kundaliinijooga - kevät

Lediga platser

Ja

Kursavgift

30,00 €

Tervetuloa energiseen aamujoogaan hakemaan virtaa koko viikonloppuun! Kundaliinijooga on energisoivaa, dynaamista ja meditatiivista joogaa. Laji perustuu hyvin vanhakantaiseen hathajoogaan, joka yhdistyy iloisesti uudempiin joogan elementteihin. Tuntien ohjelmat ovatkin hyvin monipuolisia ja jopa välillä yllätyksellisiä. Harjoitukset lisäävät liikkuvuutta, lihasvoimaa ja mielenrauhaa, mutta erityisesti saatat saada lisää iloa elämääsi. Tunnilla joogataan ja tehdään erilaisia hengitysharjoituksia. Lausumme mantroja hiljaa mielessä tai laulamme niitä yhdessä ääneen. Yhteiset lauluhetket ovatkin monelle se parhain juttu tapaamisissa. 
Tunti muodostuu alkumantroista, lämmittelyliikkeistä, harjoitussarjasta eli kriyasta, syvärentoutuksesta ja loppumeditaatiosta. Tunnit päätämme aina loppulaululla ja mantralla. Harjoitussarjat eli kriyat ovat usein valmiita joogaohjelmia, mutta muuten tunnit ovat ohjaajan suunnittelemia kokonaisuuksia. Harjoitukset tehdään aina omaa kehoa kuunnellen ja saat ohjausta miten muokata asentoja itsellesi sopiviksi.
Oma alusta (esim. joogamatto) ja viltti mukaan. Tunnilla istutaan paljon alustalla, joten tyyny/joogatiili auttaa mukavan asennon löytämisessä. Sopii kaikille.

Ilmoittaudu erikseen syksyksi ja kevääksi

Lediga platser

Ja

Kursavgift

30,00 €

Kursspråk

Finska

Lärare

Marianne Mäntymäki

Tidpunkt

22.01.2022 - 14.05.2022

Lördag 09:30-11:00

Lektioner: 28  (14 ggr)

Visa alla tidpunkter

Plats

Kombila - Salen
Elmgrenvägen 11, 21600 Pargas