Helppoa ja nopeaa kasvisruokaa arkeen

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Haluaisitko lisätä kasviksia ruokavaliossasi? Haluaisitko oppia tekemään helppoa kasvisruokaa, joka luottaa puhtaisiin proteiininlähteisiin prosessoitujen valmisruokien sijaan? Kurssilla valmistamme monipuolisia ja helppoja sekä nopeita kasvisruokia arkeen. Materiaalikustannukset 20 € maksetaan suoraan opettajalle.

Ota mukaan esiliina ja useita kippoja kotiinviemisiä varten.

 

Tilläggsinformation

Kombin ruokakursseilla ei valitettavasti voida ottaa huomioon erityisruokavalioita tai allergioita. Kurssin materiaalikustannukset ovat aina samat, vaikka et voisikaan syödä osaa raaka-aineista. Jos olet epävarma siitä, oletko allerginen jollekin kurssilla käytetylle raaka-aineelle, ota yhteyttä kansliaan ennen ilmoittautumista. Otamme selvää asiasta.

Kurssit on tarkoitettu pääasiassa aikuisille, mutta lapset ja nuoret ovat luonnollisesti tervetulleita aikuisen seurassa. Raaka-ainekustannukset maksetaan käteisellä opettajalle. Kurssipaikka tulee peruuttaa viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomasta kurssipaikasta laskutamme kurssimaksun lisäksi raaka-ainekustannukset.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Kursspråk

Finska

Lärare

Piia Helenius

Tidpunkt

27.09.2021 - 27.09.2021

Måndag 18:00-21:00

Lektioner: 4  (1 ggr)

Plats

Sarlinska skolan - Undervisningskök 2
Skolgatan 16, 21600 Pargas