Fiskrätter

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Lär dig tillreda läckra fiskrätter! Vi går igenom fiskhantering, stekningstider och temperaturer. Fiskrätterna består av en kombination av fisk och sås, efter den här kursen kan du tillreda de klassiska fisksåserna Hollandaise, vitvinssås och hummersås. Materialkostnad 15-20 €/deltagare som betalas direkt till kursledaren. Ta med dig en kökshandduk och kärl att ta med hem överbliven mat i. 
Teoridelen är antigen svensk- eller finskspråkig, majoritetspråket bland deltagarna avgör. Recepten fås på båda språken.

Tilläggsinformation

På Kombis matlagningskurser kan tyvärr inga specialdieter eller allergier beaktas. Materialavgiften är densamma för alla, oberoende av i vilken mån du kan äta av den tillagade maten. Är du osäker på om just de råvarorna du är allergisk mot kommer att användas på kursen? Kontakta kansliet samtidigt som du anmäler dig, så reder vi ut saken.

Kurserna är främst riktade till vuxna, men självklart är barn och unga välkomna med i sällskap av en vuxen. Råvarukostnaderna tillkommer och betalas kontant till läraren. Du bör avboka din kursplats senast 5 dagar före kursstart. För icke inhiberad kursplats debiterar vi även råvarokostnaderna.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Kursspråk

Finska, Svenska

Lärare

Paul Reuter

Tidpunkt

15.11.2021 - 15.11.2021

Måndag 17:15-21:00

Lektioner: 5  (1 ggr)

Plats

Sarlinska skolan - Undervisningskök 2
Skolgatan 16, 21600 Pargas