Gitarren - en vän för livet! - nybörjarkurs, fortsättning - våren

Lediga platser

Ja

Kursavgift

28,00 €

OBS! GRUPPUNDERVISNING VID KOMBI HÅLLER PAUS

I och med det försämrade coronaläget kommer inte kursen att starta som planerat. Vi startar kursen så fort som möjligt och vi informerar vi dig om kursstarten per sms. Även ändringar i tidpunkter och priset kommer att ske när vi vet hur kursen kan förverkligas. 

Har du alltid velat spela gitarr, ligger den till och med under sängen och väntar på rätt tillfälle? Nu är det dags! Kom med på den här intensivkursen, vi börjar från grunden och kryddar med massor av smakprov från olika musikstilar. Målet är att du lär dig ackompanjera enklare låtar och vågar improvisera lite. Läraren kan vid behov hjälpa till med att välja rätt gitarr åt dig. Egen gitarr behövs på kursen.

Vi fortsätter där vi slutade på hösten 2020. Vi repeterar lite och övergår sedan till nya utmaningar. Kursen lämpar sig också för dem som spelat på egen hand eller tidigare gått på en grundkurs. Kursen passar dig som är 12 år eller äldre. 

Anmäl skilt till höst och vårTilläggsinformation

Observera att det finns begränsat med parkeringsplatser utanför Kombila. Var noga med att inte parkera längs vägrenen eftersom det blockerar infarten till gårdarna och försvårar trafiken i området. Vänligen följ allmänna parkeringsregler också här.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

28,00 €

Kursspråk

Finska, Svenska

Lärare

Ilkka Rantamäki

Tidpunkt

07.02.2022 - 11.04.2022

Måndag 19:20-20:50

Lektioner: 24  (9 ggr)

OBS! Kurstidpunkten har ändrat!

Visa alla tidpunkter

Bilagor

Ohjeet Malms skolan musiikkiluokkaan
Guide till musiksalen i Malms skola

Plats

Malms skola - Musiksalen
Parsbyvägen 12, 21600 Pargas